Garanti

Service & Reparation af alle mærker

GARANTI BILSALG

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Derudover kan vi tilbyde en 36 måneders 100% Autotjek og 3 års forsikrings garanti.

Det vil sige at bilen er serviceret, der er lavet en uvildig brugtbilsattest og der medfølger en 2 års forsikrings garanti på motor, gear og turbo .

Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

Kontakt

vi står altid til rådighed

Åbningstider

Kom forbi til en bilsnak

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
Lukket
13:00 - 16:00

GARANTI VÆRKSTED

Vi yder 36 måneders garanti på udført arbejde. 

Garantibestemmelser for udført arbejde

AutoPartner værkstedet yder 36 måneders garanti på udført arbejde jf. nedenstående betingelser:

Omfang

Der ydes 36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden.
Slid, ælde, og renoverede motorer er ikke omfattet af garantien. Øvrige undtagelser af dele/services kan forekomme, og skal fremgå af reparationsaftalen og faktura.

Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af kundens fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, overlast, motorsport, skødeløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler etc. og andre ydre påvirkninger.

Garantiperioden

Garantien gælder fra fakturadato fra AutoPartner værkstedet og 36 mdr. herefter.

Ved udbedring af mangler under garantien ydes 24 måneders reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.