Hele juli måned er der IKKE åbent om søndagen, men vi har åbent efter aftale
HELE weekenden - Ring 22 200 400

Udskiftning af bilrude og stenslagsreparation

Vi inspicere professionelt bilruden, og udfører udskiftning og reparation efter behov

Har du nogensinde oplevet frustrationen ved en skadet bilrude? Et lille stenslag eller revne kan ødelægge køreglæden, og udgøre en risiko for din sikkerhed.

Hos Skovvejs Auto forstår vi vigtigheden af at bevare din køreoplevelse i topform. Derfor tilbyder vi professionel udskiftning af bilruden eller reparation af stenslag. Vi er dit pålidelige valg til service af bilen.

Reparation af bilglas - Hindrer problemer før de vokser

Stenslag i forruden er en almindelig udfordring, men en rettidig reparation kan forhindre større skader. Vores dygtige teknikere specialiserer sig i reparation af bilglas, herunder præcis håndtering af stenslag.

Lad ikke et lille problem blive til en stor bekymring – få professionel reparation og bevar sikkerheden.

Stenslag reparation er mere end blot kosmetisk. Det er en investering i din sikkerhed. Ignorer ikke de små revner, der kan udvikle sig til større problemer.

Vores dedikerede team er her for at sikre, at din forrude forbliver i topstand, og din køreoplevelse forbliver problemfri.

Udskiftning af forrude - Kvalitet du kan regne med

Når reparation ikke længere er tilstrækkelig, er det tid til udskiftning af forruden. Skovvejs Auto tilbyder førsteklasses bilruder, og en effektiv udskiftningsproces.

Vores erfarne team sikrer, at din nye forrude passer perfekt og opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Kør sikkert med Skovvejs Auto.

Skift af bilrude i Nørresundby

Med vores base i Nørresundby betjener vi stolt kunder fra Vadum, Aabybro, Vodskov og omkringliggende områder.

Din lokale ekspert i udskiftning af bilruder er kun et opkald væk. Vi prioriterer din bekvemmelighed og sikkerhed – kontakt os i dag for professionel service.

Kontakt os for reparation eller udskiftning af bilrude

Er din bilrude i behov af opmærksomhed? Skovvejs Auto er din pålidelige partner. Ring til os på 22200400, eller send en mail til info@skovvejsauto.dk.

Lad os sammen sikre, at din bil er klar til vejen med førsteklasses udskiftning af bilrude og professionel service på vores autoværksted i Nørresundby.

Kontakt

vi står altid til rådighed

Åbningstider

Kom forbi til en bilsnak

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
07:30 - 17:30
Lukket
13:00 - 16:00